Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Silvestris #7452 üzenetére

    Itt nem egy-egy konkrét típusról szóló dolgokról beszélek hanem általánosságban.
    Mivel a modem egy szabványos módon adja ki magából a dolgokat így ha a router ismeri ezen szabványos dolgokat akkor nem lehet belőle gond, elvileg. Azt, hogy egy-egy típussal konkrétan kinek mi baja van az már más kérdés, nincsen egyetlen olyan eszköz sem amellyel ne lenne valakinek valamilyen gondja, aki ezt tagadja az: 1; hazudik, 2; ő még nem találta meg azt ami neki gondot okoz.

    Konkrét példa, hogy legyen az is:
    A szolgáltató által adott modem-router kombón van USB port és te szeretnéd arra rákötni a nyomtatódat, hogy az összes gép eltudja érni bármikor de a firmware-ben le van tiltva az USB port.
    Ha te magad veszel egy router-t amin van USB port akkor: vagy a gyári firmware-ben van nyomtató csatlakoztatásához támogatás, vagy feltehetsz rá valamilyen 3rd party firmware-t amellyel meg lehet oldani a nyomtató megosztást és így ezáltal már ki is tudod használni a rendelkezésre álló USB portot.

    Hallottam már olyanról is, hogy:
    1; Valakinek kellett volna DDNS támogatás de nem volt a szolgáltatói eszközben. - Ezt is legrosszabb esetben egy 3rd party firmware telepítésével meg lehet oldani de általában minden router támogatja.
    2; Cisco EPC3925 (T-Home kábelnet) esetében nem lehet adatokat mozgatni a LAN és wifi-n csatlakoztatót eszközök között. - Ha ez előfordulna egy sima router-nél akkor senki sem venné meg de ha lenne is ilyen akkor egy 3rd party firmware felrakásával biztosan meg lehetne oldani.

    Apple eszköz semmi pénzért sem vennék mert:
    1; drága
    2; nagyon kötött az Apple fejlesztette szoftverekhez

    [ Szerkesztve ]

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák