Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz InvitelGuide #6649 üzenetére

    Én is hallottam, és le is írtam fentebb... Nyilván nem fogom megnevezni az előfizetőt, aki ráadásul a barátom is, legyen elég annyi, hogy egy olyan ügyfél, aki talán két-három éve van az Invitel-nél, egy Vác várossal szomszédos településen lakik, és 10M DSL + telefon csomagja van. Lejárt a hűségnyilatkozata, felhívták, és közölték vele, hogy mivel hűséges előfizető, így ezt most egy mobilnettel díjazzák, és egy héten belül ki is küldték neki az USB-s modemet a SIM-el. Cserébe aláírt újabb egy évet, és kész... :)

    Nem mintha nekem szükségem lenne a mobilnetre, én itt is azt kifogásolom, hogy Ő itt úgy kapott valamit, hogy ez neki nem kerül plusz pénzbe! Én meg, aki itt vagyok vagy 5 éve, de lehet, hogy több, mindig csak olyan ajánlatokat kaptam, ami nekem került volna plusz összegbe! Ha valamit megveszek, akkor mi ebben nekem a jutalom?

    De még egy kérdés a Tablet-tel kapcsolatban, csak érdekességképpen, amúgy tét nélkül... Ha én most bemegyek az utcáról mint új előfizető, és aláírom a két (vagy három) évet, akkor nem kaphatom meg?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák