Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz Alex91 #30896 üzenetére

    Nekem sikerült!

    Viszont sok jóra nem számítok. :DDD
    Nekem van egy előfizetésem, csak internetcsomagért fizetek. Eddig 3500ft volt, tudtam hogy közben változott a listaára 3900ft-ra. Most kértem egy új hűséget, és ezt online számlázással is fizetem, tehát azt mondta a hölgy hogy akkor ez 3900ft lesz. Ezt én is így gondoltam hogy akkor ez ennyi, és ez így rendben is van.

    Most jön az érthetetlen része. Szüleimnek is Invitel van, internet+tel+tv csomag. Elméletileg ennek az alapdíja eddig 6500 forint volt. Tudom hogy ennek is a listaára már 6900ft. Röviden annyi hogy kértem erre is még 1 év hűséget, és akkor mondja a hölgy hogy az e-pack-el lejön még 500ft. Amit nem értettem, mert jelenleg is csekkes befizetés van. Jeleztem is egyből hogy bocsi, de szüleimhez nem kérünk e-pack-et. És akkor mondja hogy így is olcsóbb lesz, de nem annyival, mert hogy 500ft jár az e-pack-re. Ezt hirtelen nem értettem meg, mivel úgy tudom hogy az Invitel/DIGI megszüntette ezt az e-pack kedvezményt. Tehát hiába fizeted a Digi Ügyfélkapun, semmiféle kedvezményt nem írnak jóvá ezért. Ezt valaki érti?

    Kérdeztem hogy árban akkor mennyivel változik a csomag? Mondja hogy akkor 6900ft a csomag díja és erre jön még rá a kettő darab CA modul kártya díja. Kérdezem összesen mennyi lesz akkor? Azt mondja hogy 8040 forint. A legutóbbi decemberi számlánkon, ami tegnap jött meg.. ezen más CA-modul díj van, jelenleg a +két kártya 1380ft, miszerint 8240 forint lenne.

    Szóval ez egy érdekes telefon beszélgetés volt. Hirtelen nem tudtam hova tenni azt az 500ft-os e-pack kedvezményt, azért nem értettem mert magamnak online fizettem, de hát eddig is 300ft volt talán a kedvezmény?! De azt is megvonták már egy ideje. Emiatt nem értettem hogy mi van.. A telefonhívás végén akkor kérdeztem hogy 6900ft az alapdíj, mondta igen, és erre jön rá a két kártya díja. Hát remélem hogy így is lesz. Nálam pedig az internetnél ő mondta hogy akkor 3900ft lesz, tehát gondolom hogy még időben léptem. Csak áhh.. Remélem nem lett elbaszarintva a szüleim csomagja és azt is jól csinálta. Ő mondta azt a 8040ft-os árat, ebben már benne van a további két CA modul kártya díja is.

    Itt változtak legutóbb az árak, ez az ő ÁSZF-jükből, [link] Július 1-i.
    Itt az szerepel hogy "(e-számla nélkül vagy a 2. hónaptól)"

    Eszerint akkor csak 6900ft hogyha csekken is fizeti be az ember, remélem..
    Valaki esetleg nem tudja hogy hol lehet megtalálni a jelenlegi CA-modul kártya díját?
    Sehol nem találom a honlapjukon. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák