Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Volna egy kis problémám :)

    Szóval, 10 év használat után az egyik DECT telefon elhalt (Panasonic KX-TCD200HG). Így gondoltam veszek egy újat, és ha már lúd legyen kövér, mert az én szobámból csak átment egy toldóval a Cisco EPC3208 kábelmodemből, két szobával arrébb egy hármas közösítőbe. Amire rácsatlakozott az imént említett Panasonic, egy piros Concorde, és egy második Panasonic KX-TG2711 DECT, aminek a bázisállomása egyébként ugyanott volt mint az előző Panasonic DECT készüléknek, csak a harmadik szobában volt maga a készülék használva. Illetve most is ott van.

    Tehát rendeltem egy ilyet a kidőlt helyére:

    KX-TG6812PDB (DUO) DECT vezeték nélküli telefon

    Ebben az a jó, hogy egy bázis van, de két kézibeszélő, viszont mivel az első ilyen készülékem, így naivan azt feltételeztem, esetleg annyiban tér el a bázistól a kisebb egység, hogy nincs rajta készülékkereső, asztali kihangosítás, de aztán néztem róla egy orosz videót, és megvilágosodtam: hogy azt a bölcsőt az RJ11 választja el attól, hogy ne legyen több egy puszta tartónál.

    Na itt jött képbe a dolognak az a része, hogy az Invitel a Cisco EPC3208-nál a Tel2 portot letiltotta, különben elférne a közösítő, így viszont vennem kell egy kettes közösítőt, és be kell iktatnom egy plusz toldót, hogy a vásárolt közösítőt rá tudjam dugni az EPC3208-ra.

    1. Kérdés, 2 toldóval, 2 darab közösítővel, és 4 darab készülékkel nem lesz a vonalon semmilyen probléma vajon?

    2. Invitelnél van valami HD hangzás szolgáltatás?

Új hozzászólás Aktív témák