Új hozzászólás Aktív témák

  • kovcsrob

    tag

    válasz vdc #1190 üzenetére

    Valaki bele futott már ilyenbe:
    Asrock z690 extreme
    1220 realtek nahimic-os hangkártya (remélem máson is van ilyen) a nahimic mikrofonos kontrollpanel szűrései valószínűleg nem működnek. A realtek mikrofonos kontrollpanel szűrései sem állítanak semmit.
    Csak a plusz erősítés meg a hangerő beállítás hatására lesz érezhető különbség. De a hangerő kevés és mintha valami zajszűrő közben néha el el némítana. (akkor is, amikor minden utófeldolgozás ki van kapcsolva)
    Realtek driver restart megvolt. Nahimic telepítése nélkül és telepítéssel is próbáltam. De az eredmény mindig ugyanaz. Teljes hangerőn max erősítéssel éppen hallható vagyok. (szakaszosan)

    A másik lehet valami specifikus Asrock dolog. Ha az alaplap világítása be van kapcsolva, akkor leállítás után is tovább villog. Ha kikapcsolom a bios-ban, akkor a win alatti progiból meg nem lehet egyszerűen visszakapcsolni. Ha elkezdem állítgatni, akkor random visszajön és utána megy.

    Valakinek valami ötlet? (vagy írjak az asrock supportnak)

    Lehet ezt a levegő dolgot el kell engednem. :( Játékok alatt még ok 60-65C
    De PL a Horizon Zero Dawn amikor azt a gyorsítótárat építi (első indításkor) 75-80C ig is elmegy. És az asrock alapból tiltja a bios-ban PL2 t meg a végtelen boost ot. (én meg nem kapcsoltam be)

Új hozzászólás Aktív témák