Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz malvin1 #5412 üzenetére

    a hasznos helyek beállításánál érteni vélem, hogy mi az a "közeli" ill. "távoli".
    De mi az hogy "kicsi", "közepes", "műhold".
    Próbáltam "tesztelni", de nem vettem észre a különbséget.

    Azt nem tudom megmondani hogy a gyakorlatban hol látod a különbséget, csak az elméletről tudok írni. Az u.n. madártávlatot úgy kell elképzelni, mintha egy repülőről néznénk a Földet. Hogy milyen magasról mit lássunk azt állíthatod be az idézett választásokkal. Ezek különböző fokozatok a legközelebbítől, a legtávolabbiig. Nem tudom mennyire pontos a magyar fordítás, lehet az is bezavar. Tehát ha a legközelebbi beállítást alkalmazzuk, akkor minden poi látható. Ahogy nő a Földtől való távolság, úgy csökken a látható poik száma (természetesen a beállításoktól függően).

    u.i. azért is szálltam be ebbe a vitába, mert szerintem pl. az a bizonyos "hogyan jelenjenek meg a műholdak" c. kérdés semmiféleképpen nem warez. Még a branding-nél is "gyengébb" módosítás.

    Én meg azért nem reagáltam rá, mert számomra nem volt világos, hogy mit akarnak módosítani. Ha a műholdak megjelenését valaki a data.zip-ben szeretné módosítani, akkor az illegális, és itt nem is adunk hozzá segítséget. Ha más olyan állomány módosításávál is megoldható, ami nem tartozik a jogvédett tartalmak közé, akkor arról nyugodtan lehet értekezni.

Új hozzászólás Aktív témák