Aktív témák

  • kojak007

    tag

    Sziasztok nem fogjátok elhinni; HTPC-hez keresem az igazit... az igazi front end softwaret.

    régen sokat bújtam ezt a topicot é akkor Beencee mester leginkább a meedio-t ajánlotta. Felelevenítve a jelen aktualitásait most is visszaolvastam egy csöppet és nem igazán találkoztam a meedio-val. Sokan az XBMC-ről írnak. Segítene valaki összefoglalni, vagy esetleg ajánlani egy jó összefoglaló cikket, h melyik a jó választás? PErsze tudom h ez szbjektív valamennyire, de ha már megvolna az 5 legpopulárisabb akkor már abból tudnék mazsolázni.

    Fontos szempontok: stabilitás, minél egyszerűbb beállítás/szerkesztés, látványos. láttam ilyeneket pl a youtube-on. ezek már léteznek, vagy ez majd csak a jövő?
    [link]
    mert ez besssz**áás jól néz ki.
    Annó még Beencee azt mondta, h a Meedio elég komoly kis softw. csak nagyon bonyolult háttér munkálatokat igényel, h ha fasza végeredményt szeretnénk.

    Igazából a cél:
    - filmek katalogizálása (láttam, h az adatbázisba bele lehet tenni a film leírását, fontosabb adatait, sőt láttam valahol, h trailert is beilleszthetünk, NAMOST EZT egyesével manuálisan kell feltolni??? :Y vagy csatolok egy linket és a linkről a progi letölti automatikusan a szükséges infókat?)
    - filmek nézése, of course
    - esetleg egy youtube alkalmazás,
    - nem lenne rossz, ha összekötehtő lenne a upc settopbox-al és a tv felvételeket a htpc-re lehetne menteni, innen akár kiírni.

    segítsetek elindatani és kiemelni a káoszból, aztán én már majd ellavírozok, csak szeretném tudni, h merre induljak :R :R :R

Aktív témák