Új hozzászólás Aktív témák

  • xxxjjjkkk

    senior tag

    válasz krisztianAMG #55474 üzenetére

    Kis segítséget kérnék, a megválaszolt hsz ben van egy labortáp, ami adta az ötletet, hogy mi lenne, ha lenne nekem is egy. Na azt már most látom, hogy ilyet nem fogok csinálni, mert nem kell. Egy kimenet bőven elég első körben.
    [link] logikus , hogy ő kellene nekem
    [link] elég jól megvalósítható a dolog, ha jól látom, külön állítható az áram, és a feszültség korlát is, tehát az alapvető követelményeket tudja.
    Ha jól látom, a hűtőbordák nem fértek bele az árba, se a ventillátor, sebaj, van itthon bontásra váró.
    Ha jól értem, ő szerzett egy trafót, (Input voltage: 24V AC or 30V DC ) amire rárakott 2 ilyen panelt + Van neki külön tápról egy 12 és egy 5 V os ág is, + A hűtő, ami első körben fix lesz, már érzem.

    A trafót inkább hagyjuk, mert annak utána kell nézzek. Meg attól függ mit találok. Jó lenne ingyen szerezni, csak van valami. Meg, ahogy elnézem, minimum galvanikusan független kéne. [link]
    Mivel nem 1,38$ a panel, így inkább rákérdezek.

    Na már csak a kérdés kell, szóval elméletileg megrendelem a panelt, szerzek addig hozzá trafót amíg megjön, a hűtést megoldom, szerzek valami csatlakozókat, akár még be is dobozolom, és ennyi. Van egy /Output voltage: 0 to 28V adjustable / Output current: 0.01A - 2A adjustable / labortáp félém? Amit alkalom adtán majd bővítek.

    "Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

Új hozzászólás Aktív témák