Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz #24889344 #34852 üzenetére

    Nem nagyon tudom értelmezni a "bekötés" fogalmát ebben az esetben, de beköthetsz akár egy ilyet is: [link]

    Viszont jobban jársz egy TA2020 vagy TA2024 végfokkal, amiből szintén található potméteres változat, noha ez már sztereo, de legfeljebb nem használod az egyik oldalát. Vagy később még bővítheted a rendszert egy hangszóróval.

    [link] [link] [link] [link] Ez pedig egy 2020: [link]

    Ezek hatékonyabban használják ki a 12 V tápot, mert 2x2 híderősítők, vagyis nagyobb teljesítmény hozható ki, mint a klasszikus TDA2003 (1x) esetében, aminél a 12 V elég vézna. Plusz ezek láthatóan a hűtőbordán sem vesztegetnek túl sok energiát, mivel kapcsolóüzemben dolgoznak

    Ugyanakkor a 2x2 hídvégfok bal és jobb oldala már nem köthető ismét hídba, tehát ilyen módon nem használható ki. Egyszerű sztereo végfokot lehetne hídba kötni, de ahhoz gondoskodni kellene az ellenütemű vezérlésről is.

    Ami még nem egyértelmű, hogy miért a sztereo kimenetről beszélsz, miután a kártyákon, vagy alaplapon bass/center jön ki egy közös jack aljzaton.

    (#34856) sörösló

    Én biztosan nem hitetlenkedtem volna, de még azt sem mondanám, hogy távol-keleti módszer, mert akad európai, sőt magyar cég is, aki így igyekszik védeni a saját szellemi termékét, a másolás ellen.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák