Új hozzászólás Aktív témák

  • xKacsax

    aktív tag

    Hellosztok!

    Megint csak lenne pár kezdő kérdésem! Szóval első sorban van egy projektem amihez szükséges lenne a monitor kivezetést az alaplapról egy "konzolba" szerelni, ezért kellene azt akarom tudni hogy ha két d-sub csatlakozó közé beforrasztom a vezetékeket a lábakra akkor az úgy jó lesz-e illetve hogy a csatlakozónál melyik lábhoz mit kell forrasztani ? (régen volt egy weboldalon ilyen kép de, nem mentettem el és elfelejtettem)

    Következő körben pedig egy olyan táblázat érdekelne engem ahol az anyagok fajlagos ellenállása és hővezetése van leírva (fém, olaj, víz, levegő,) tud valaki segíteni ?

    Szerk: Van még az elsőhöz kapcsolódó kérdésem, van egy oldal ahol le van írva hogy a DIN5-ös csatlakozónak melyik lábai felelnek meg a Mini - DIN6 -osnak és egy régi 5-ös billenytűzetet akarok átalakítani úgy, hogy a din6-ot használjam vele...na most ha a kettő lábát összeforrasztom az nem jó mert akkor nem tudom bedugni. Nem tudom hogy a műanyag szigetelést pedig le tudom-e bontani róla anélkül hogy sérülne. Erre is várom az ötleteket. (Remélem kivehető nagyjából, hogy mire gondolok :D )

    Válaszokat előre is köszönöm szépen! :R

    [ Szerkesztve ]

    Verba volant, scripta manent.

Új hozzászólás Aktív témák