Új hozzászólás Aktív témák

  • band1103

    őstag

    válasz tome.jr #5869 üzenetére

    Az a poén a számítástechnikában hogy a 0-k és 1-ek mindig mindenhol 0-k és 1-ek. Ebből adódik hogy ha a kari (VGA vagy hang) kiküld egy ADAT folyamot akkor minőségvesztés nélkül érkezik be az erőlködőbe ezért mindegy hogy egy drága hangkarid van vagy egy HD5xxx kari küldi-e ki a jelet mert minden ami beleszól a hangképbe az az erősítőben van: a D/A átalakító és minden ami utána van. Egy BD lejátszó is "csupán" adatot küld az erősítőbe ezért mindegy. Nincs minőségbeli különbség. Minden az erősítőn múlik és azon ami utána van.

    "Megvannak a komponensek hozzá :DDD Egyébként ha van hallása az embernek akkor észreveszi a különbséget a 10k és az 50k kábel között is, szóval nem feltétlenül kell 50k/m kábel hozzá."

    Helyes :R . Egy jó barátom komolyan tud foglalkozni az ilyen audiofil dolgokkal. Ő meg volt képes azt különböztetni hogy Roland vagy Yamaha cintányért ütöttek le bármivel is tették. Ő pont azért cserélte le a 25e-os hangfalkábeleit mert már idegesítette az a hangkép amit produkált :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

Új hozzászólás Aktív témák