Új hozzászólás Aktív témák

  • schlaci

    csendes tag

    Végre sikerült! 2014-ben vettem egy Sony Nex-6 fényképezőgépet, nem kevés pénzért. Néhány próbálkozás után a videókészítéssel felhagytam, mivel semmilyen számítógépen, számítógéphez HDMI kábellel hozzá kötött semmilyen TV-n nem sikerült elérni, hogy a mozgás a felvételen folyamatos legyen. Pedig én csak Full HD-s videót akartam csinálni, nem is UHD-st. A TV-be bedugott pendrájvról vagy a fényképezőgépről - összekötve azt egy HDMI kábelen a TV-vel - viszont ment minden flottul.
    Tavaly már elkeveredtem erre az oldalra is a nyomozások során, de akkor a madVR sem segített - valamit rosszul csinálhattam. Most újból nekiugrottam, és végre minden ok.
    Köszönöm azoknak, akik ebben segítettek.
    Lenne néhány kérdésem, ami nagyon kívánkozna az összefoglalóba is, de nincs benne:
    1. Mi az alapvető oka a darabos lejátszásnak?
    2. Mit tudnak a TV-k és a fényképezőgépek olyant, amit még az egészen drága számítógépek sem?
    3. Mit nem tudnak a videólejátszó programok, amit a MPC-HC tud?
    4. Mi az a madVR?
    5. Mi történik akkor, ha hozzá rendeljük a MPC-HC-hoz? Mit csinál vele?
    6. Hogy lehet az, hogy nincs olyan videó lejátszó program, ami bármiféle kiegészítés nélkül megoldaná a problémát? 2018-at írunk!
    7. Hogyan videóznak az emberek, ha akkor, amikor ezt a problémát elmondom nekik, zömmel nem értik, nem látják, sőt időnként egyenesen beszámíthatatlannak néznek? Az évek során legalább 40 emberrel beszéltem, zömmel szakemberekkel, vagy legalább is magukat annak tartókkal. Az eredmény egy nagy nulla volt.

Új hozzászólás Aktív témák