Új hozzászólás Aktív témák

  • Funthomi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Múlt héten vettem egy Samsung H6200-as TV-t. Nos szerettem volna megosztani hálózaton a filmjeim és sorozataim. Az e-manual szerint a Windos Media Playerben elvileg föl kellene vennem a műsortárba a lejátszani kívánt dolgokat. Na most az már elvileg sikerült hosszú idő után, de a feliratot nem játssza le.
    Ajánlották nekem a Serviio progit, azzal a megosztás simán ment, nem is kellett semmivel szenvedni. A filmeket lejátszotta, de a feliratot nem. Aztán keresgélés után megtaláltam a progi leírásban a feliratkezelést (http://serviio.org/index.php?option=com_content&view=article&id=33). A preffered language kivételével mindent beállítottam, de ezek után (nem hinném, h véletlen lenne...) azokat a videókat nem játszotta le (vmi olyasmi szöveggel, h a formátum nem támogatott), ahol voltak felirat fájlok a mappában.
    USB-ről viszont simán kezeli a feliratokat.
    Tudnátok nekem segítséget adni ezzel kapcsolatban? Mit érdemes beállítanom, mit rontok el, milyen más progit kellene használnom? Egy másik ph. fórum (samsung_lcd_tv) összefoglalójában írják, h a filmezésnél át kell írni a forrás címkéjét. Ez mennyire fontos?

    Köszönöm előre is a helpet!

    Üdv:
    Funthomi

    YOLOska

Új hozzászólás Aktív témák