Új hozzászólás Aktív témák

  • naja

    aktív tag

    válasz rasotamas #78562 üzenetére

    Kérdezd meg a szervizt, hogy tényleg kell-e a szakértői beszerelés ilyen esetben. Anno nekem erre azt a választ adták, hogy ha villásdugós (nem lehet elb*), akkor nem kell szakember, ha szerelni való (csupasz végű kábelek, aminek a bekötését el lehet górni), akkor kell. A szöveg általános volt inkább a biztosra ment, és nem ennyire részletes, ott volt a félre . De azért duplán kérdezz rá.

    A sütő és a szekrény keret méretek eléggé szabványosak, ennek ellenére láttam már fél centis különbségeket. Szóval nem árthat leellenőrizni.

    #78564 Visszagondolva a nyáron vett hűtő nekünk is 3 napig folyamatosan ment és tűzforró volt. Már majdnem visszavittem, amikor észhez tért.

    #78560 Az ajtó megfordítás alatt a zsanér másik oldalra való áthelyezését érted? Az átszerelésről szokott leírás lenni a kézikönyvben. Minden lépést lecsekkolnék a helyedben.

    #78558 Azt csak te tudhatod hogy elbírja-e. Ha összeadod az összes fogyasztót, akkor az legyen kevesebb mint amit az óra tud. Ha több, akkor ne használd egyszerre mindet (és ezt érdemes észben tartani). Ne hagyd ki a számításból a biztosíték táblát. Ott valószínűleg alacsonyabb fogyasztásra méretezett biztosítékok vannak. Érdemes a konyha körét (gondolom ott vannak a legnagyobb fogyasztók) külön lecsekkolni, hogy mit bír. Pont a múlt héten nálunk is levágta a biztosítékot. De gyorsan kiderült, hogy minden rendben (nem romlott el semmi), csak hát a sütő + 2x ind. főzőlap + mosógép + mosogatógép + porszívó (+gondolom a hűtő is mehetett) még elmegy, de a vízforraló a teához már sok volt neki :) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák