Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz koxx #72276 üzenetére

    Szerintem egyébként a V15 a mai legjobb gép, de az az alattiakat (V12) már simán tudja a 120-140e forintos kategóriájú kínai.
    Itt sokan nagyon el vannak tévedve, és erre akartam rávilágítani.
    Az 50-60-80e-es kategóriájú Xiaomi porszívókra gondolnak egyesek, amelyek mondjuk 110 AW-t és 30-40 percet tudnak, ezer éves sima fejjel.
    Nem.
    A felső kategóriájú kínai porszívók már mindenben pariban vannak a Dysonnal, fél áron.
    Tudom, aki tud és akar adni egy V15-ert 330e forintot, az nem fog "ezekkel a kínai csodákkal" foglalkozni, mert én is van amiből megveszem a drágábbat, mert úgy érzem, hogy nekem az kell.
    Ami furcsa, hogy zsigerből szólják le (pl. te is pejoratíve használtad az előzőekben idézett jelzőt) és szólta le BBéci is a kínai gépeket, ráadásul úgy, hogy neki ha jól értettem nincs is ilyen, ő marad a Miele hagyományöos porszívónál.
    Ez utóbbi nem gond, mert az pl. egy nagyon is elfogadható döntés, pláne úgy, ahogy írta, hogy milyen szinten szereti rendben tartani a környezetét.

    Nálunk ez máshogyan megy, mi, a napi pár perces "előkapom és használom" alkalmazók vagyunk, nekünk azt kellett nézni, hogy egy jó minőségű, jó erejű, jó akkumulárorú gépünk legyen. Nem mániánk a takarítás (bár ez nem jelenti, hogy kosz-piszok lenne a házban) de ahogy korábbnan írtam, van másik gépünk, amivel időközönként végignyaljuk komolyabban a lakóteret.

    Nem mintha nem tudnám megvenni a V15-öt, de nem érzetem késztetést, hogy ha nem az lenne, akkor nálunk valami ördögi fog történni.
    Ezért is fordultam el a Dysontól, mert ha sorrendet kellene állítani, akkor a V15 után egyből ott lenne a Dreame V12 pro, ami még mindig csak 160e, de még ezt is feleslegesnek tartom, mert kb mindenben ugyanazt tudta a 115e-es T30 is.

    Tegnap egyébként visszavittem a T30 NEO-t, (bevizsgálják, és majd döntenek, hogy jogos-e az elállásom) így most megint vásárlás előtt állok, de mai állás szerint a T30 -at fogom megvenni 135e-ért, mert amugy meg nagyon jól működött a proba alatt a butítottabb verziója is.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák