Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz pjen #65829 üzenetére

    Azt sehol nem írtam, hogy nem lehet tablettával mosogatni, csak azt állítom, hogy nem optimális vele a mosogatás ha só és öblítő nélkül használják (bár velük együtt sem ideális). Nem szabályozható, hogy a megfelelő időpontban és mennyiségben oldódjanak fel az összetevői akkor amikor kell. Ettől persze még van tisztító hatása hiszen a főmosás alatt feloldódik valahányad része vagy az egész.
    De rendben elfogadom, hogy teljesen korrektül működik, ha elmagyarázod, vagy valaki elmagyarázza nekem, hogy hogyan időzíti egy adott tabletta a különböző összetevői feloldódását különböző gépek, különböző programidők és változó vízhómérsékletek esetén.
    Kérem vezesse le nekem valaki, hogy pl a 70°C-os 58 perces és a szintén 70°C-os 156 perces mosás esetén tablettát alkalmazva a tabletta különböző hatásmechanizmusát! :R Arra különösen kíváncsi vagyok, hogy a tablettában lévő öblítő adalék a két különböző programidő esetben mitől fog különböző időpontokban feloldódni? :F Mi szabályozza a tablettában az öblítő adalékot, hogy várjon még másfél órát a hosszú mosásnál a feloldódáshoz? :F

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák