Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Kb 4 éve szenvedünk egy (akkoriban elég drága kb 170-180 ezres) Whirlpool hőszivattyús szárítógéppel, most nem tudom kikeresni a típusát.
    Folyamatos kondenzátor szöszölődés, hátul kis burkolatelem lebontása és zuhanycsővel öblögetés, takarítás, nyáron javíttattuk, cseréltek csapágyakat görgőket is volt huszonpárezer forint, ékszíj is visít, megint nem szárít, elegem van. Állandó piros lámpa, ezt pucoljak, azt pucoljak. Porszívózás LEHETETLEN ugyanis a szösz az nem száraz, hanem nedves és rá van ragadva a lamellákra.
    Mit ajánlanátok helyette? Van olyan hőszivattyús szárítógép amivel nem fogom ugyan ezt végigszopni? Mert inkább felgyújtom ezt a sz*rt.
    Olyan gépet keresek aminek NINCS karbantartásigénye, szárítás után kiöntöm a vizet, kiszedem a szöszt és készen vagyunk.
    Lányoméknak BEKO DPS-7405 GXB2 van, nagyon elégedettek vele (bár nem használják annyit, mint mi). Ez már nem igazán kapható, gondolom tavalyi vagy azelőtti modell.
    Mi most ideiglenesen munka miatt egy bútorozott berendezett albérletben lakunk, itt egy Siemens ExtraKlasse IQ 390 van, még ezzel sem volt semmi gond.
    Jó lenne nem költeni ennyit, főleg nem ilyen fosra. Tudnátok pár kifejezetten jól sikerült, ajánlott típust mondani?

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák