Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Ispy #48446 üzenetére

    Fogalmam sincs hogy oldják meg. Árukeresőn az értékelő résznél jól lehet látni hogy szárítógép terén ebből adják el a legtöbbet, így jó sok vélemény is van róluk. A nagyon nagy része meg csak pozitív, ezért is mertem belevágni a vásárlásába, azóta sok program lement rajta és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ma pl de 3 program ment le, volt olyan amibe vegyesen volt póló, 2 farmer, nadrágok, felsők, és mindet szárazon szedtük ki, még a farmer derék része is az volt. Tényleg nem nagyon tudok belekötni a gépbe.
    Max ami kényelmetlen de ez minden gépnél szinte így van hogy a pehelygyűjtőt meg az alsó szivacsot mindig tisztítani kell. De ennyi "fáradtságot" megér hogy 3 mosásnyi ruha egy délelőtt alatt teljesen száraz lesz.
    Szóval lehet fikázni hogy olcsó húsnak híg a leve, nem ezt tapasztaltam.
    Mosógépből LG van ami legalább 10 éves, de még egyszer sem kellett javítani, hibátlanul működik. Hűtőt vettünk vagy 6 éve ami egy Gorenje volt, na abba vagy 3x lett kompresszor cserélve garanciába, mert mindig beszart. Ennek ellenére a következő is Gorenje lett ami szerencsére nagyon jól működik, ez a típus felelt meg minden kívánalomnak, ezért lett megint ez.

    Amúgy Euronics-ba sikerült egy akciót kifogni és 120 000ft volt a DPS7405 GB5 Beko szárítógép. Még ha az 5 év alatt lesz is vele valami, akkor is úgy tekintek rá hogy ennyiért nagyon jó vétel volt ez a hőszivattyús gép.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák