Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz _adaml21_ #45959 üzenetére

    Én is olyat szerettem volna mint farkasj, csak az, a nem outlet-ből mindenütt jóval 200 felett van, és annyit én se szántam rá. Engem meggyőzött a gyártási minőség és kivitel, mert az össz márka hűtőit megnéztem mostanában. A zajszinteket is néztem, van akinek hangos a 37 dB, másnak meg halknak tűnik a 42 is.
    Most úgy néz ki, hogy a marketworldnél 175k-ből hasonló méretben és olyan tudásút lehet venni, kis eltéréssel: LG GBF72NSDZN, és itt írtam, hogy egy Coop-os kártyaszám beírásával olcsóbb, amit mindenki szerezhet csak be kell menni érte az egyik boltjukba, vagy rokon, ismerős kártyája is jó lehet.

    Ha olcsóbb kell, a szintén 200cm-es GBB62PZJZN típust pedig most ilyen módon meg tudod venni kb. 160 ezer Ft-ért, ami szerintem nagyon kedvező ár, és lesz bőven hely a 4 ajtórekesz és az 5 polcnak köszönhetően, csak ez nem külső kijelzős. Ezek az árak sok helyen nagyon sűrűn változnak(és a kínálat is), tegnap még akciósan volt ennyi, mint most alapból. De nem zárnám ki, hogy holnapra megint felviszik az árát, vagy elfogy nekik.
    Ha kevesebb polc is elég, akkor a kisebb méretűek még olcsóbbak, csak a boltoknál a szűrőknél a gyártón kívül ne jelölj be más opciót, mert az sok esetben nem pontos. Azon kívül az árukeresőn nincs fenn az összes terméke pl. az Euronicsnak sem, ezért a boltoknál is nézelődni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák