Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz pjen #37190 üzenetére

    Legutóbb 8-asnak mértem, asszem, szóval minimálisan, de elvileg kell... ok, akkor rátöltök, amíg tele nem lesz :) Utána állítólag kell egy edény nélküli mosás, hogy a sós víz kimenjen belőle.

    hogy is van ez a száradásos dolog? tegnap végeztem egy próbamosást, este 11-kor végzett. Az élére állítva betett kanalakon (ebbe elvileg úgy kell), fazék hátán, meg úgy mindenen még mindig kövér vízcseppek vannak. Valami két és fél órás automata program futott le. Azt mondta ismerős, hogy nem szabad egy óráig kinyitni az ajtaját, oszt megszárad benne minden... mondjuk ez egy vízzáró tartály, ezt nehezen tudom elképzelni... a mosás végén kinyitja az ajtót egy kicsit. Másik ismerősöm azt mondta, hogy az kevés, amit ő kinyit, ki kell tárni és kihúzgálni a fiókokat, amíg meg nem szárad minden. Megint más azt mondta, hogy nem törölgetőgép, hanem mosogatógép, utána el kell törölgetni...

    Somat Gold folyékony mosogatószerrel próbáltam az első mosást, de van itthon Jar Platinum tabletta is (vettem egy jó drágát, hogy majd meglássam, mi a különbség).

Új hozzászólás Aktív témák