Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    válasz pjen #35074 üzenetére

    Számomra is véletlenül derült ki.
    AEG gáz főzőlapot akartam venni, kérdeztem az eladót, hogyan működik a beüzemelés.Azt mondta, csak a márkaszerviz végezheti el, még az sem lehetséges, hogy fényképes igazolvánnyal rendelkező gázszerelő üzemelje be.Szuper, gondoltam, biztos olcsó lesz...hívtam az AEG szerződött partnerét elmondom neki, hogy venni készülök egy gáz főzőlapot mondja már meg mennyi lesz a beüzemelése, semmi nem kell csak a bélyegző.
    Bemondott egy 15 ezres összeget :O úgy, hogy tényleg van új sárga bekötőcsövem szóval kb. 2 perc alatt végezhet ha siet.A főzőlap 60 ezer + a beüzemelése 15 ezer, nem kevés 2 perc munkáért.Kérdezi is az aeg-s ember, hogy biztos kell nekem az ő munkája ennyiért?Ha kell eljön szívesen, de nem nagyon szokták kérni, az alap egy év jótállás akkor is érvényes, ha saját magam üzemelem be, vagy megcsinálja a szomszéd, ha ő csinálja akkor lesz +1 év.
    Micsodaaaa?Erről eddig nem volt szó, hogy így is lehet?

    Na ez után mivel még nem vettem meg az AEG főzőlapot írtam egy mailt az Electroluxnak, hogy akkor hogy is van ez?Jött a válasz, hogy pontosan így :)
    A Gorenje szintén megerősítette, hogy egy év jár, de nálunk most érdemes szakemberre bízni, mert úgy most van összesen 5 év garancia és a beüzemelés díja 7000 forint csak.
    Úgyhogy nálam Gorenje lett végül, és rászánom majd azt a 7 ezret, ha elkészült a konyha és be lehet építeni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák