Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9360

    aktív tag

    válasz #40553216 #29951 üzenetére

    Szerintem is, de vajon ebben van különbség gép és gép között? Amellyek 1400-as sebességgel centriznek, azok mind egyformán összegyűrik? És mi van az 1600-es centrivel? A Mielének volt anno 1800-asa is (az még mindig nagyon bejövős nekem :-)).
    Pl. nem értem, hogy a pamut program végén miért nem forgat még párat. Talán a mixnél igen, és/vagy a hygiene-nél, nem tudom. Meg az érzékeny, ing, stb. DÍe a pamutnál nem! Persze a legtöbbször szinte azonnal kivesszük a ruhát, szóval nem maradnak egymáson, illetve a dob kerületén sokáig...

    Csak mert vettem szárítót is (nem titkon, hogy majd kisimítja a ruhát, mindenki írta, hogy mennyivel kevesebbet kell vasalni), de nemhogy jobb lett a végeredmény, hanem rosszabb. A 8 kg-os mosógépben mosott 4 paplan huzat, 4 kispárna huzat és még max. 2 db lepedő olyan gyűrött, hogy csak na. Pedig hygiene program, ami emelt(ebb) vízszintet (is) jelent. Utána be a szárítóba, ami "konzerválta" a gyűrödöttséget. Itt nem érdekelt (túlságosan), de pólóknál, amiknek a vasalását meg szerettem volna úszni, igen. Még a csak itthon hordott pólók is csúnyák. Na most persze van vasalás könnyítő gomb, de az (talán, láthatóan) annyit csinál, hogy leveszi a centri sebességét. Sajnos nem lesz az eredmény jó/jobb. Kösz szépen, ha vízesebb marad a ruha, akkor természetes, hogy kevésbé gyűri... A Siemens szárító ment vissza a feladónak.

    Szóval, ha marad ez a mosógép, akkor bármilyen szárítót veszek, marad a gyűrödöttség is ezen a szinten? Vagy esetleg egy másik gép jobb eredményt hozhat? (persze itt a Siemens mosógép és szárítógép pont passzolt egymáshoz, de más bajom is volt vele...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák