Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz Kanczy #28720 üzenetére

    Bizony, nagyon jó elképzelés, hogy dobtad a zsáknélkülit és porzsákosat választasz. A porzsák költsége ne rémisszen meg, mert kb 200Ft havonta.

    Ha főleg szilárd burkolat van, én mindenképpen egy extra parkettafejjel ellátott modellt néznék. Amit a fórumon gyakran ajánlunk, azok az Electrolux parkettafejes gépei. Az egyik a ZPFParkett, a másik a ZSPParkett. Az utóbbi drágább majd egy tízessel, pont 40k, de jobb minőségűek a hozzá adott fejek és a cső, fej reteszes redszerrel rögzül egymáshoz, ami nem hátrány, mert nincs olyan, hogy porszívózás közben szétcsúszik a cső. Szóval, bőven megéri a felárat. Ami még nagy pozitívum az Elux mellett, hogy alapból H13-as Hepa szűrővel szerelik amit nem egy vagyon pótolni, valamint S-Bag rendszerű porzsákot használ amit nagyon-nagyon könnyű beszerezni. Kb 1,5-2 havonta kell porzsákot cserélned, szóval tényleg filléres dolog.

    A másik kimondottan keménypadlós lakásba ajánlott gép a Miele C2 Parkett. Ez viszont már egy másik történet mind árban és mind minőségben is. Ahogy a soporonis vízilabda reklám mondta, parkettafejben a Miele császár. De ez már 60k, szóval 50%-al fölé esik a keretednek.

    De az electrolux korrekt gép ennyiért. Egyedül a 3in1(ecset, résszívó,kárpittiszító) fejével kellene megdobálni azt, aki megtervezte annyira gagyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák