Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,

    egy kis segítségre lenne szükségem. minimális tapasztalatom van a jó háztartási cikkeket illetően, de most gépiesítenem kell egy kisebb lakást. több körös lesz a dolog, az elsőben ezek vannak felírva. a legfontosabb a porszívó, abból igazán jót szeretnék. 30 körül gondoltam, de mondjuk úgy, hogy a rutintalanságom nem talált megoldást. ami fontos, hogy alapvetően porzsák nélküli porszívót szeretnék, szárazat, hacsak nincs erős ellenérv. egy jobb minőségű porzsákos porszívó is szóba jöhet, itt nyilván fontos érv, hogy ne kelljen sűrűn zsákot cserélni, illetve elérhető legyen sokáig az utánpótlás - igazából nem szívesen dobom a kukába a felesleges porzsákot, van így is elég szemét, ez is szempont nálam. a lakás 42nm, nem egy vészes méret.

    a következő dolgokat néztem ki, valakinek esetleg van tapasztalata velük? nem konkrétan ezekkel, hanem adott termékkel, ajánlást szívesen fogadok.

    Porszívó - Philips FC9540

    Vasaló - Philips GC3802

    Vízforraló - Philips HD9321

    Kenyérpirító - Philips HD2628

    a porszívó és a vasaló létfontosságú, a többi csak jó lenne, ha érkezne lassan. még néhány konyhai robotgép lesz terítéken, elektromos habverő, turmix, de ez majd egy másik körben. a Philips mint olyan, ahogy én eddig tapasztaltam, egy kellemes háztartási márka, itt hogy vélekedik róla, akinél megfordultak a termékeik?

    köszönöm előre is :)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák