Új hozzászólás Aktív témák

  • WindyJoe

    aktív tag

    válasz nyunyu #2526 üzenetére

    Lehet csak elírás... DE
    Ebből gondoltam, hogy lehet van másik is, ahogy képeken elnézegettem a direct drive motor szélessége valahol 5-10 cm között van, tehát én el tudnék képzelni 40 cm-es felültöltős direct driveos mosógépet, de igazából a szélessége nem számít, csak az, hogy felültöltős legyen.

    Nem bízom az elöltöltősekben, hiába mondják, hogy dupla csapágy, de akkor is sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve lassú forgásnál a tengely meg a csapágy. Meg az is bizarr nekem, hogy az ajtó egy gumi peremhez csukódik és csak az tartja vissza a vizet. Az is fura, hogy a dobnak nincs egyik oldala, miért nem "esik" ki a ruha belőle... :F (jó, nyilván ott az ajtó, de akkor is, nem zár oda tökéletesen... Na mind1, a lényeg az h felültöltős legyen...

    Kalandor: azért az nem mind1, hogy fél napig szárad a ruha vagy 2-3 napig is és tiszta párás levegő van a lakásban, meg 2 nap után rárohad a ruha a szárítóra... (sajnos nincs erkély...)

    DeFranco: A ruhát sztem 10000-es fordulatszámra is beteheted, ha csak körbe forog nem lesz baja, max a "gravitáció" lesz nagyobb, ami rá hat. csak kilapul a falához. Ami durvábban roncsolja a ruhát az a vízben való forgatás (mosás), mert akkor dörzsölődnek egymáshoz, meg a dobhoz.

    Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Új hozzászólás Aktív témák