Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz Bacusuz #17101 üzenetére

    „»Minél nagyobb dobosat és kevésbé megtölteni« lehet a jó megoldás”
    Nem. A jó megoldás az, ha a géphez mellékelt használati útmutatót követed, és aszerint rakod bele a ruhákat. És a mosószert.

    (#17104) cekkk
    „A te Mielegéped képes egyáltalán 11 kilós kapacitásra?”
    Nem. Az enyém tizensok éves konstrukció. De hadd kérdezzek már vissza! 11 kg ruhát hányszor raktál bele, mióta megvan? Képes vagy csak emiatt egy külön helyiséget fenntartani a lakásodban, hogy összegyűjtsd a 11 kg-nyi pamut cuccot? Vagy vársz két-három hetet, míg összegyűlik annyi? A géped dobja 71 literes, az enyémé 48. Az enyémbe 5 kg pamut éppen elfér. A tiédbe ennek több, mint a duplája belefér úgy, hogy mosás közben nem csak vizes lesz, de mozog is a dobban? Vajon van összefüggés a gyártó által ajánlott extra öblítés és a lófüty kicsi dobméret között? A tiédben 100+ literes dob kéne.
    Hányszor használtad a gőzt? Amúgy sem arról volt szó, hogy az én gépem mit tud, hanem te írtad, hogy mennyire fejlett és takarékos a(z ezek szerint eltalált) géped. Hát, se nem fejlett, se nem takarékos, mert azon kívül, hogy a Mielének is van (igen, horror áron) mindezen funkciókat, de ennél sokkal többet tudó gépe, más gyártóknak is vannak ilyen gépeik.
    „Ezt, hogy mered kijelenteni? Talán bevizsgáltattad és van rá bizonyítékod?”
    Miért nem merném? Mi ez a szóhasználat? Ideges vagy? Különben meg a használatiban van programtábla, az elég jó kiindulási alap. Használtad már?

    „ Egyik mosógépünkön sem volt eddig semmi ilyen védelem, soha nem zártuk a csapot soha semmi baj nem volt. Tudom majd lesz...”
    Bocs, leszarom a cinizmusodat, miután te a Hotpointod fejlettségéről papoltál. Vízkár elleni védelmet csak a leggagyibb cuccokba nem raknak. Az AEG-nél már 113000 Ft-ért olyat kapsz, amiben van.

    Amit az előbb nem írtam: inverteres motor. No, ilyen sincs a Hotpointodban, pedig más gyártóknál (pl. az AEG-nél is) már 8-10 éve a középkategória jobbjaiban is volt már. De ha a 11 kg és/vagy a gőz a fejlettség csúcsa nálad, akkor van még a tiédnél is sokkal fejlettebbek: Samsung WW12H8400EW (12 kg, ecobubble, nem mellékesen inverteres motor, DirectDrive); LG F1255FD (15! kg, inverteres DD motor); LG F1495BDSA (12 kg, gőz, inverteres DD), Smeg WHT1114LSIN (11 kg, inverteres).

    Értem én, hogy szereted a mosógépedet, de hülyeségeket ne állíts!

    (#17111) salieri.
    Hívd fel őket! Ők tutira tudják. ;)
    Náluk ennyi van.

Új hozzászólás Aktív témák