Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz enricotoxic #88786 üzenetére

    Abszolút nem írtál hülyeségeket. Valóban túl lehet lihegni a kábeldolgot, de ha az ember az ésszerű határok között marad, akkor tuti, hogy nem fog belefulladni ebbe az egészbe. Kinek mi a fontos, ki mire "szórja" el a pénzét, ki hall valódi különbséget és ki a placebo rabja... Változó. Nem ciki bevallani azt, hogy valaki nem hall a két kábel között különbséget. Sőt, tisztelendő is, mert el meri mondani, nem pedig rábólint a többiekkel együtt, hogy ő is tényleg hallja. Úgysem a többieket "vágjuk át", csakis saját magunkat. Én nem hallom innen, hogy másnak 1-1 kábellal, hogyan is szól a rendszere, de nem is az én feladatom ezt konstatálni, illetve nem is érdekel. A rendszerűnk, a szobánk, az akusztikánk és minden más eltérő, vagyis az eredmény is az lesz.

    Viszont van az a dolog, amikor egy megfelelő minőségi eszközt illik kiszolgálni egy hozzá dukáló megfelelő minőségi kábellal, de ez lehet, hogy az én mizériám már.... Én a vetítőmhöz nem sajnáltam a jobb HDMI kábelt (10 méter), mivel már a "kistestvérei" (2x2 méter) már bizonyítottak és bizonyítanak most is a rendszerben.

    Gabesz26

    Ha a szoba nagyobb lenne még 2x2 méterrel, akkor a frontokat is kényelmesebben elhelyezhetném ÉS jöhetne a nagyobb, brutálisabb vászon is. ;] Nem értettem félre egyébként. ;) Ha van a frontokra is ötleted, akkor megköszönöm. :D

    Kizárva: fal/szekrény bontás. :D

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák