Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz hétalvó #82091 üzenetére

    "vannak itt paran akik komoly hangfalakat hajtanak, legyen mondjuk electra es folotte szint. hogy a viharba tudnak kibekulni egy avr-el hangjaval"

    Ki-hogy, de én speciel sem költeni rá nem tudok-akarok, sem elhelyezni nem tudok-akarok két rendszert, vagy proci-végfok párost. Egyelőre. Ha tovább rágja magát agyam egyre szivacsosabb állományába a hifibogár, akkor majd lehet. Értelme nem biztos, hogy lesz, mert nem túl ideálisak a körülményeim. Már az is túlzás, amit most összevásároltam. (Az benne van az agyamban, hogy veszek valami régi, olcsó, de jó sztereó erősítőt, és majd néha átkötöm rá a hangfalakat.)

    "liszinek is valami egyszeru elo-vegfok parosban kellene gondolkozni."

    Ezt a kört már lefutottuk, az lett az eszmecsere végkifejlete, hogy nekem nem érné meg a + kábelezés, a + készülékek, a + elhelyezés, a macera, a kábel-válogatás procedúrája stb.stb. Valószínűleg hangyafasznyi különbséget hallanék ha hallanék, és a nyereséghez képest nagy befektetés és macera kellene.

    Mivel a Denon AVC-A11XVA-t meglehetősen jó áron veszem, így nagy kockázatot nem látok benne még úgy sem, hogy nem tudom kipróbálni saját rendszerben. 70-80k a különbség a jelenlegi és a megvenni szándékozott erősítőm között, ennyit simán bevállalok, hiszen kategóriát ugrok vele. A Denon milliós gép volt, szemben a 250-es Arcam 400k körüli új árával. Ha ez a kategóriaugrás számomra nem jár jelentős különbséggel, akkor max eladom, nem lesz nehéz annyiért, amennyiért veszem. Többek között BBéci ismeri, és szuperlatívuszokban beszél a hangminőségéről, de az is lehet, hogy én ebből nem sokat fogok érzékelni. Igyekszem majd tudatosan kizárni minden placebó és önigazolás-kereső momentumot.:) (Erre sokaknak kellene sokkal jobban törekedni! :D )
    Nyilván csak akkor válok meg valamelyik erősítőmtől, amikor már biztos leszek a döntésben, hogy melyikre van szükségem, egyáltalán nem sürgős. Ebbe egyébként nem csak hangminőség, hanem praktikussági apróságok is belejátszhatnak, csatlakozókban, szolgáltatásokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák