Új hozzászólás Aktív témák

  • sixpak

    nagyúr

    válasz Mankó #62493 üzenetére

    Nos, kipróbáltam.
    Filmekkel valahogy más mint a Denon volt. Nem akarom azt mondani, hogy jobb, de mintha a mélyek mozisabban ütnének. Mindenesetre hangerőben nincs hiány, van olyan mint a Denon.
    Nagyon kényelmes az Instaprevue és jó, hogy csak egy hdmi megy a tévébe, az erősítőbe van dugva a másik három (UPC, Denon dvd és egy blu ray player).
    Kipróbáltam zenékkel is. Ezt hallgattam audio cd-ről. Nagy hangerőn kicsit zavaróvá vált a darab, a Denonnál szerintem ez jobb volt.
    Ennél viszont tisztességesen szólt még magasabb hangerőn is. Tetszett, bár még mindig azt mondom, hogy alapban több a mély.
    Kipróbáltam még pár egyéb kedvencemmel is...és szerintem a Denon jobban abszolválta az ilyeneket.
    Nem érzek nagy visszalépést a Denonhoz képest, simán hallgatható, igaz nekem a többi komponensem sem éppen high end cucc. :D
    Viszont valami b@szottul melegszik, igaz írják is a tetején egy matricán. A Denonban végig vastag alumínium bordák voltak, ebben meg valami meghajlított bádoglemez :D ...gondolom ez a baj.
    Viszont te a 609-t nézted, ha jól emlékszem, az azért nem ennyire spórolós konstrukció.
    Végül: a Denon szerintem jobb, viszont ez kényelmesebb, ha valakinek sok hdmi csatlakozóval szerelt készüléke van. Az elején az usb is jól működik, rádugtam a telefonom, egyből felismerte az mp3 zenéket, a képernyőn és a kijelzőn is kiírja az előadó/számcím etc adatokat.
    A netes rádiókat még ezután próbálom.
    Asszem ennyi. :K

    https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

Új hozzászólás Aktív témák