Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Tamoo #61454 üzenetére

    "Olyan dobozt kell találni ami minden szempontból megfelelő nálad"

    Szerintem találunk........de annyi pénzem nincs! :D

    (#61455) BBéci : "mozizáshoz nem árt a szubláda, ha már házimozi erősítőd van."

    Igaz, van dedikált gomb a távirányítón, amivel ki-be lehet kapcsolni a szubládát, de lehet esetleg az Arcam-on bemenetenként állítani, hogy be legyen kapcsolva a sub vagy ne? Tehát például CD esetén ne legyen aktív a szub, AV esetén meg igen?

    (#61463) Oldfighter : "mi a helyzet azzal, ha bruttó kilencven fokkal elforgatnád az egészet?"

    Köszönöm, de sajnos lehetetlen, hacsak nem egy cserépkályháról kívánjuk nézni a tévét. És ha már semmi szükségem nem lesz a számítógép-szobámra, mert annak is a jobb oldalon van a bejárata. A hevenyészett alaprajzon ezek nem látszanak.

    (#61465) Norbi 72 : "Hát,csak annyit tudok mondani,mint a többiek,azt az Arcamot ki kell szolgálni. De nem menekülsz,örvényben vagy!"

    Sok dolgot tanultam az itt töltött hetek alatt, többek között azt is, hogy az Isten pénze sem elég! Eredetileg csak egy másik front hangfalpárt akartam, hogy valamivel szebben szóljon a Philips erősítőm. Lett jobb hangfalam, viszont akkor kéne már egy jobb erősítő is, lett is, de az túl jóra sikeredett, tehát ha veszek egy Arcam-hoz méltó hangfalat, ahhoz kell majd méltó kábel is, a méltó kábel semmit nem ér méltó hálózati szűrő nélkül, aztán kellene egy nagyon méltó tápkábel is, aztán ha már az is klappol, akkor az akusztika igényeinek megfelelően, samukalapáccsal szétverem a bútorzatot! Az a baj, képes is vagyok rá, úgyhogy le kell állni, még időben! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák