Új hozzászólás Aktív témák

  • johnnybe

    csendes tag

    válasz Oldfighter #55584 üzenetére

    Értem.
    Akkor mivel 200-nál többet erősítőre nem igen tudok elkülöníteni (annak fényében pláne hogy ahogy olvasom a hozzászólásokból az erősítő és hangszóró között is legalább 2x es szorzót illik tartani tehát így is 400 at
    kellene eltapsolni hangfalra + sub ami filmekhez biztos nem árt) tehát jobban jövök ki ár/minőség arányt tekintve egy sztereo erősítővel...

    Akkor már csak az a kérdés maradt nyitott hogy a zenei élményt garantáló zensor 7 hangfalak vajon hogyan teljesítenek majd filmek esetében? Ahhoz más hangfal jobban megfelelne?

    Meg az sem egyértelmű számomra, hogy a nas + media lejátszó ról tv-re küldött film hangja mi módon kerül egyáltalán rá a sztereo erősítőre? (gondolom ez is elég kezdő kérdés de még nem világos, esetleg úgy hogy a tv-ről visszajön egy audio outból az erősítőbe és az úgy jó lesz nekem?)

    A másik forgatókönyv, mely szerint összekuporgatok még egy kisebb összeget valami "gyárilag összetákolt" akár használt sony 5.1 szettre (és akkor megvan a valamilyen sub is hozzá legalább), jobb eredménnyel/ kényelemmel járna e?

Új hozzászólás Aktív témák