Új hozzászólás Aktív témák

  • johnnybe

    csendes tag

    Szevasztok!

    Nos a netdepóban volt szerencsém egy órácskát első alkalommal eltölteni és belekóstolni a "jóba".

    Házi mozi rendszert szerettem volna és szolgáltatásait valamint a márkanévről hallottakat figyelembe véve fix pontnak tűnt a Denon X2000 végül egy Denon X1000 + polk auido párossal kezdtük a hallgatózást.
    (Ezúton is köszönöm a segítséget Gergőnek, aki minden segítséget megadott a teszthez.)

    Aztán rákötöttünk a denonra két zensor 7-est ami nekem jobban tetszett a részletesség miatt, a jelenlévők viszont a polk audio basszusára szavaztak.

    Nem voltam teljesen elégedett, kérdeztem hogy az x2000 vajon többet nyújt e hangélményben, és elvileg sajnos nem. Ezért indulás előtt megkértem ha már ott ácsorgott az a szimpla sztero erősítő (onkyo tn8050) kössük már rá a zensorokra azt is.

    Hát amit akkor hallottam, az számomra az addig hallott (még csak kezdő vagyok a témában) legjobb minőségű zenei élmény volt, részletes, tiszta ,dinamikus a kellő mélységgel szerintem fényévekkel jobb volt mint a denon.

    A kérdés hogy ha én 70% zenére használnám a szettet esetleg sztereoban kellene e gondolkodnom és mellé egy "mindenevő (hdmi és társai)" olcsóbb házimozit vagy kapok elfogadható áron olyan 5.1 erősítőt ami tudja hangzásban az említett onkyo+dali7 szintjét?

    Esetleg csak a hangfal párosítás nem volt megfelelő a Denon esetében? Merre keresgéljek, hallgatózzak?

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák