Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz Warter #52245 üzenetére

    Biztos vagyok benne, hogy egy komolyabb sztereó erősítő, megfelelő erőtartalékkal és teljesítménnyel úgy szólaltatná meg az RTi-ket, hogy én magam lepődnék meg rajta a legjobban, hogy olyat is tud.
    De jelenleg bőségesen elégedett vagyok a HK által nyújtott HM szolgáltatásokkal, zenéhez átkapcsolom Direct módra 2ch stereo spk. setupra, a 25 m2-en, nem ideális akusztikai körülmények között is bőségesen hozza a számomra tökéletes hangélményt és minőséget.
    Vehetnék ha akarnék új Pio A-70-et is, vagy akár építtethetnék csöves előerősítőt meg Accuphase végerősítőt 100asból, de minek, ha ezzel is elégedett vagyok.

    Sokszor kerül szóba az RTi karcossága, keménysége. Valóban sokkal karakteresebb, rockosabb, vadabb hangja van a többi tipushoz, márkához képest, de engem pont ez fogott meg benne. A többi kis langyhúgyfos hangot lemossa a pályáról.
    Nekem egy hangszóró ne finomkodjon, ne akarjon nekem egy férfi katicát vagy hercegnőt játszani, ne akarjon nekem szégyenlősködni, itt-ott elrejteni, máshol meg kiemelni, mint egy ribanc.
    Egy hangszóró legyen őszinte, egyenes, tiszta, karakán, NO compromise!

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák