Új hozzászólás Aktív témák

  • xtremetuning

    addikt

    válasz bajnokpityu #51183 üzenetére

    Itt ülök és értetlenül bámulok magam elé....

    1 db Ymer stereo !!! és kb. dupla olyan dinamika, mint nálam. A hang mennyisége (nem a hangereje!!!) minimum a kétszerese !
    Minősége pedig olyan egyöntetű, hogy bármit ! jelzem bármit hallgattam, megfoghatatlan-érinthetetlen-beleköthetetlen. Lenyűgöző, hihetetlen, számomra felfoghatatlan. Annyira elementáris, amit még csak elképzelni sem tudtam eddig, pedig ismertek, hallottam már ezt-azt. :Y

    És a legrosszabb az egészben, hogy nem változtatott semmit a szobán, akusztikán, dobozok elhelyezésén, kábeleken, sőt. Minden a régi. Hogy mivel éri el ? Nem mondja meg még nekem sem.

    Persze elcsepegtetett infókból azért lejött valami (digitális huszárok most ne figyeljenek ide) :
    amin változtatott : saját épített szerver külön zenére. (ház, hűtés, benne merevítés, vinyók felfogatása, táp) minden saját tervezés.
    Menedzselhető switcher, amin a saját! maga által írt szoft fut. A zenei hálózat teljesen el van szeparálva a normáltól. Speckó lan kábelek. Csak saját grabbeket használ.

    Egyelőre nem kapok szikrát.... :(

    [ Szerkesztve ]

    ...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák