Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Dorian #29122 üzenetére

    Nem XT szintű a láncom, és egy Nordost Brahma azonnal hallható volt. Olyan irányú változást tudnak 100+ tápkábelek,amiket erősítőben, aktiv elemekből sztem esélytelen megcsinálni.

    Innentől sajna megint előjön, hogy szinte minden lánc ilyesmi drótok nélkül félgőzzel működik. Rossz hír, hogy a bolti drótok az ilyesmi tudást telerakott drágán mérik.
    Teljesen aránytalan, hogy mennyi anyagköltségből hozzák ki azt az előrelépést. Beszélgettem Ákossal is a dologról, sztem anyagokban eléggé benne van (húzatja a szálaket a vezetékhez, miután ötvözteti,stb...), rohadt dolog, de ezüstözött réz a Brahma. Nem lehetetlen, hogy tiszta ezüstből megcsinálja valaki a hangját, de most már belekóstolva a 100+ világba, azt mondom, pici az esélye.

    De mondhatnék másik ilyen furcsaságot. Furutech ezüstöt használ az aránylag olcsó kábeleiben. Aztán 600k körül meg sima occ rezet?

    Hidd el, besza-behu lenne, ha pl XT meglátodagna a kábeleivel. Tonyo anno elment berugni, és szinte sirva hivott fel, hogy hogya picsába lesz nekünk olcsón jó hangunk otthon?

    Szvsz: sehogy.

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák