Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Oldfighter #24005 üzenetére

    Abban az árkategóriában, amiben gondolkozol, a HD hangformátumok többlete szinte észrevehetetlen marad. Egy most 100000 forintért kapható új rádióerősítővel (plusz a hozzá csatlakoztatott 200000 forintos 5.0 szettel) legfeljebb, erősen koncentrálva észreveszel valami halvány különbséget a DTS-HD MA és annak core változata között. Ha tényleg élvezni akarod, akkor gyorsan szedj össze félmilliót erősítőre és hangdobozokra, plusz 100-at kábelekre! És a lejátszóról se feledkezzünk meg!
    Ebből az következik, hogy nyugodtan elfelejtheted a HDMI-t.
    Sőt, a nálam általában tesztelésre összeállított rendszereken, amik összértéke 2-5 millió Ft, nem biztos, hogy vakteszten meg tudnád állapítani, melyik a HD és melyik a core.

    (#24006) Sanci38
    Mennyibe is kerül egy olyan 7.1 kimenetes lejátszó, aminek a hangminősége illik a HD formátumokhoz? Minimum valamelyik nagy Dune, de inkább OPPO, vagy CA 751. Azokhoz a 6 db RCA alsó hangon 70-80 pénz.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák