Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliot

    tag

    Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni, kb nyolc éve vetem egy klipsch promedia 5.1 hangfalat.
    Sajna valami gáz van vele mert alapjáraton zúg úgy hogy nincs is összekötve a gépemmel, az összes hangfal, ha feltekerem akkor front left meg jobban.Tudtok valami szakit ajánlani aki ezt vágja és tudja javítani? :R

    Más :amikor ezt meg vetem úgy voltam vele majd egyszer ha lesz pénz kicsit komolyabbra cserélem lehet most jött el az idő szeretném ha többen is ajánlanátok valamit, nem vagyok a témába de meg próbálom leírni mit szeretnék.Nem azonnal mert pénz nincs de egy jó irányt ami felé mozduljak elfogadnák és szép lassan neki kezdenék.Amire használnám zene, film, játék, ebbe a fontossági sorrendbe .Lehet használt is nem zavar. Mondjuk erősítőből ha lehet csak olyat szeretnék ami hdmi van és könnyű kezelni, 5.1-nél sose lesz nagyobb rendszerem, nem szeretnék ősdarabot Ami fontos ha én meg veszem nem szeretném cserélni szóval az erősítő idő álló legyen.Az ár 100-200 közé aminek elég a teljesítmény és szépen szóljon sztereóba is.Tudom hogy ez kompromisszum és hangfal függő de amit szerintetek lehet?A hangfal is kb ez az ár kategória 100-200 közt 5.1 vagy 5.0 teljesen mindegy csak szépen szóljon a zene, a film se baj, ha jó a játék tényleg másodlagos mert az a két játék ami van egy évbe nem számít.A gépemről hallgatók mindent a filmeket is arról nézem semmi cd vagy dvd nem játszik flac mkv stb. .A szobám 25 négyzetméter de lehet megy a napaliba ha úgy alakul majd az élet az meg kb 35 négyzet méter.Meg szeretném úszni olcsóbban de nem akarlak titeket korlátokba ütköztetni inkább majd lassabban veszem meg a ki szemelt cuccot.
    Fontos még esetleg hogy ne ki futó modell legyem mert lehet csak darabokba fog menni.
    Sokáig ezt fogom használni nem szeretném csereberélni szóval ár érték arányába mit javasoltok akár használt akár új, szeretnék már én is úgy hallgatni zenét és filmet nézni mint mások. :)

    Üdv, Eliot

Új hozzászólás Aktív témák