Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Aki mostanában szeretne kedvező áron, tényleg jó hangsugárzót venni, annak a saját tapasztalataimra alapulóan, felhívnám a figyelmét: erre!
    Nálam is ez a páros teljesít front ügyileg, illetve a sztereó vonalban!
    Így, gyári állapotban is meglepően jó a hangja, mozihoz egyenest kiváló! A mélyei határozottan erősek, bár kicsit "gombócosnak" mondanám. (valahol a mély tartomány alsó/közép sávjában kiemel, azaz nem lineáris).
    Amikor az enyéimet (fórumtársunk tanácsára) elvittem tuningra, szabályosan "csodát" tettek vele! Zeneileg is egy kellemes, lineáris /részletes hangtartományt közvetítő (persze, erősítőn is sok múlik ez ügyben) dobozokká váltak.
    Biztosan, hogy számtalan, sokkal jobb doboz is vannak az S40-től! De ennyi pénzért, ilyen minőségi szintet, nem tartom valószínűnek, hogy be lehessen szerezni.
    Számos erősítő mögé volt már bekötve, és innen a fórumról is hallották már vagy tucatnyian. Az eladót nem ismerem, csupán a kellemes hangvilág ügyében teszek javaslatot! AR S50-et is árulnak ugyanabban a fórumban, azokat is hallgattam már. Az S40 tuningolva, talán még azoktól is kellemesebb hangú.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák