Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz skippper #180883 üzenetére

    hanem inkább olyan, mintha egy telefonon keresztül hallgatnám.
    en pont igy jellemeznem az lcr600 s3-at, persze nem minden filmen zavar. de nagyon sok filmnel ezert kell bekapcsolnom a feliratot, mert ilyen "bugo" hangja van. kocsiban gagyi hangcuccal is hasonlot hallok, amikor podcastokat hallgatok hangosan. ott ha leveszem a melyet kicsit szokott segiteni az erthetosegen.nehez kiszurni, mert podcastban neha hallani, hogy szar a mikrofon vagy kezeletlen szobabol beszel a vendeg. de hogy filmeknel miert valtozo ez, azt mar nem ertem..ha jol emlekszem elozo kisebb centerrel meginkabb jellemzo volt ez a "bugo" hang...kovetkezoleg lesz vmi problemas film/jelent le fogom menteni, hogy tudjam tesztelni.
    berakok egy surroundot center helyere, vagy 4.1-re allitom az erositot..vagast mar probaltam 90-100 hz-en. lehet valtozott vmi, de vakteszten sztem nem mondanam meg..
    valojaban leginkabb ezert vagyok raporogve a hangfal upgradere..meg a c250/c350-re.
    lehet akusztikazast is elore kellene hoznom kicsit..tegnap kinyitottam a ruhasszekrenyt filmnezes kozben, ujrakalibralas nelkul. egy 2m magas, tobb mint 1 meter szeles szekrenyt, 50 cm melyseggel tele ruhakkal, kb a jobb oldali elso reflexios ponton van. nem kicsit jobb lett a hangzas, mintha nagyobb is lenne a ter. erdekes modon a film vegere, pedig halkan neztem, a jobb fulemben rendesen nyomast ereztem, mintha bedugult volna..megszoktam volna vagy ennyire nem volt balanszban a ket oldal?
    sztem jobb oldalrol ez lesz az akusztikai panelem, beleapplikalok a szekrenybe vmi fekete hangatereszto barsonyt ami eltakarja majd a ruhakat. masik oldalra meg majd lesz vmi panel. mennyezetet nem tudom kezelni majd, nappali..

    amugy stereo, pl2 temara. en ujabban sok 2.0 anyagot (regebbi filmek, videok, podcast) inkabb stereban hallgatok, mint pl2. dolby pro logic 2 nekem kicsit monora hajaz, front es surround fuszerezessel. nekem kb. jobban bejon a 2 front hangzasa. raadasul tok jo teret csinalnak, olyan mintha center is lenne...el is gondolkoztam multkor, ha tv-s setup fele mennek, biztos van ertelme ilyen gagyi centereknek amikor alig van tavolsag a frontok kozott? el is gondolkodtam egy 4.1-en amikor meghallottam ezket a dynaudio 52 se hangfalakat..persze most maradok a projektornal, meg centernel...

    skipper en kozel vagyok es cserelnek veled szivesen centert par napra, de sokat nem fog segiteni, ha az enyem sem szol igazan jol :D
    egy silver centert kellene letesztelnem itthon...

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák