Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    nagyúr

    válasz Saughassy #175497 üzenetére

    "Nekem a group delay abrazolasa nem vilagos, ha jol ertem akkor group cycle-t megkozeliteni kellene, nem alulmulni?"
    Minél inkább 0-hoz kell közel kerülni. A group delay azt mondja meg, hogy frekvenciánként mennyi a késleltetés, és a kék ív konkrétan a létező legrosszabb eredmény, amikor a sub impulzust kiadni képtelen, mert egy freki sem tud illeszkedni. Ezt az SVS viselkedést az én méréseim teljesen alátámasztják, olyan rossz impulzust soha semmitől nem láttam. Ezen a teszten az Arendal közel hibátlan eredményt produkált.

    "Az Arendalnal az a 140Hzes tuske a tesztelok szerint egy hallhato rezonancia"
    És melyik AVR engedi addig szólni? A rezonanciákat gyakran teszik ide, de pro-nál arra is sok példát látni, hogy valahova nagyon alulra, ahol már vág a hangszóró.

    "Szoval szerintem ha csak akkora SPLt veszunk ki az SVSbol"
    Ez igaz, de a torzítása és tényleges mélykiterjesztése nem éri el az Arendalt. Tény, hogy hangosabb, viszont drágább is. Ez így nem kárpótol az SVS legendás torzításért.

    "Hogy 20 hz alatt milyen torzitast mernek az meg igazabol nem tudom mennyire lenyeges, mikor te magad is azt irtad, hogy az Arendal egy 30Hzes sub."
    Még az sem. Ebben az SVS jobb, az a 30-as. Az Arendal 40-es. Egyébként egyik sincs elég nagy hozzá, hogy hallható 20 Hz jöjjön ki belőle.

    "Bar ezt a "Mindent nezzunk ref levelen" szent oruletedet elfogadom, azert a tobbseg szerintem nem ugy hallgat egy konzumer cuccot, halado topic ide, vagy oda."
    Meglepődnél, a többség, akinél voltam, felette halgatta.

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák