Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    Belevágtam a fejszét a vetítős nappaliba. Ez egy 3. emeleti, erkélyes társasházi lakás 20nm2-es szobája:

    Milyen rendszert lehetne, érdemes ide belepakolni? Sajnos akusztikailag jelenleg egy hulladék a szoba, azon talán javít majd a fa álmennyezet sziget és pár bútor, később akusztikai paneleket is keresek majd.
    Az ott bal oldalt egy IKEA-s nappali tároló, arra kellene elhelyezni a frontokat, középső részét át tudom építeni hogy beférjen egy center. A fix vásznat szinte rátenném erre a 65cm magas szekrénysorra. Álló hangflalak így kizárva. A SUB is elég kérdéses, mert nem akarom magamra haragítani a szomszédokat, nem tudom hogy elhelyezéssel és ilyen körülményekkel kinek mi a tapasztalata.
    Most egy sztereó rendszerem van, ami megy eladósorba, a Mission M32i dobozok hátsó reflex nyílása nem túl kedvező a majdnem falig betolt állapothoz.
    Zenét is hallgatok, igaz már nem túl sokat, most inkább a vetítés hanggal történő kiszolgálása lenne a cél elsődlegesen.
    Nem akarok nagyon elszállni árban, tudom hogy pikk-pakk összejön a komponensekből. 100 körül néznék használt erősítőt, ahhoz 200-300 körül dobozokat, és ugye a mélyláda.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák