Új hozzászólás Aktív témák

  • #98221312

    törölt tag

    válasz Dorian #151523 üzenetére

    " Ebből nem az audyssey napja látszik, hanem az, hogy mennyire borzasztó a szobád akusztikája. Ilyen esetben simán lehetnek 10 centinként totál más értékek. Amíg ezt nem teszed rendbe, addig ugyanez a vergődés megy majd tovább, amit csinálsz."

    Azok a képek alapján amit egyszer felrakott, valóban az állapítható meg, hogy egy mozizásra kevésbé alkalmas helyiségben használja a rendszerét.
    Nálam sokkal jobb ilyen téren a helyzet, habár nem mérte be szakember, de az alapok rendben vannak, ezt a nálam járó több komoly házimozis is megerősítette.

    Ennek ellenére ugyanazt tapasztalom az Audyssey mérések kapcsán, mégpedig, hogy szinte minden mérés más hangképet állít be. (nincs két egyforma mérés).

    "Vergődésről" szerintem nincs szó, csak szeret megtapasztalni különböző beállítási lehetőségeket.. :K

    Erről a nagy akusztika lázról is hallottam hideget, meleget is.. Mármint ismerek olyat, akinek szakember kezelte a szobáját (nem kevés pénzért), és azt mondta, hogy akkora változást nem hall, mint amekkora összeget kiadott. Többször invitált, hogy beszéljünk meg egy napot, és hallgassuk meg úgy a rendszert, hogy leveszi, majd visszarakja az akusztikai elemeket... Remélem egyszer sikerül összehozni. :)

Új hozzászólás Aktív témák