Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    meg amiota latom az audyssey korrekciokat nem is szeretek directben zenet hallgatni egyik frontom egy felig nyitott zsalus ruhasszekreny mellett van, masik uveg mellett ezert 60-120 hz kornyeken durvan mas korrekciot kapnak. directben, korrekcio nelkul meg siman hallom hogy tobb a mely egyik frontbol...

    viszont a subot eleg nehezen tudom beloni zenehez. foleg ha tobb stilusu zenet hallgatok...plane ha nem akarok dynamic eqzni. filmeknel nem gond, mert amit kimer a meromikrofon az 0-as hangero kornyeken dynamic eq off-al nekem altalaban jo. zeneben viszont mihez viszonyitsak? directhez ahol akusztikai problemak miatt nem is azt hallom mint amit kellene?
    azt probalgatom, hogy stereoban ami mar korrigalt kapcsolgatom a crossovert legalulrol, 40hz-rol mondjuk 80-ra es probalom beloni hogy 80hz-el is jusson eleg mely a subra, hasonlo hangzast kapjak...egyelore meg mindig ott tartok, hogy 60hz vagassal jobban tetszenek a zenek...de lehet a filmek is. egyszeruen iranybol jobban erzem mintha subra rakom.

    egyelore ott tartok, ha nem akarok sokat allitgatni zeneknel dynamic eq on, reference level 10, es gyari sub beallitas. ez 60 hz-el legtobb zenevel egesz jo alacsony hangerovel is es nem kell tekergetni subot sehol.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák