Új hozzászólás Aktív témák

  • python1

    veterán

    válasz hétalvó #136154 üzenetére

    Akkor valóban nem,amennyiben hozza az elvárt szintet Liszi szavaival élve,vakteszten is.
    Relatíve az ár mint már írtam,lehet mérvadó egy bizonyos szinten,de felette egyre több kompromisszumba ütközik az ember,egyre több kiegészítő,kütyü vásárlásra készteti az embert.Azért jó ha van ilyenkor egy "józan" kontroll,hogy merre is tart az ember.
    Saját példámat hozom itt fel,sajnos elmentem ebbe az irányba,és végeláthatatlan problémákba ütköztem,közben már azt sem tudom,hogy merre tartok.Szerencsére néha rám tör az önkontroll,vagy kontrollálnak helyes irányban,mint ahogyan most is történt.

    Ugye kettő mozit építettem építek egyszerre,"budget" mozi jelenleg annyira tetszik,hogy azt mondom ezt kerestem,és boldogan ülök le elé filmezni,sőt még zenét is szívesen hallgatok rajta.
    A "komolyabb" mozinál folyamatos pénzlocsolás történt,és végeláthatatlan folyamatnak tűnik az egész projekt,és még garancia sincs arra,hogy élvezeti szinten hoz annyit,mint amennyivel többet locsoltam eddig bele.

    Olvasom a topikot folyamatosan,hogy milyen problémák merülnek fel rendszereknél,pl atmos.
    Nappalik átalakítása,szétbombázása felső vagy éppen a surround ajánlás miatt,ha kicsit rugalmasabban,reálisabban állunk a dolgokhoz,sokkal kevesebb problémánk,fejfájás konfliktushelyzet alakulhat ki,és nem biztos,hogy több kompromisszummal jár a rendszer reprodukciója.
    Dedikált szoba ott más a helyzet,de ott is lehet végeláthatatlan pénzlocsolás a rendszerbe értelmetlenül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák