Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Üdv!
    A közeljövőben egyik kedves ismerősömnél fejlesztve lesz a házimozi rendszere. A mostani felállás:
    Front: JM Lab Electra 936 pár
    Front Center: JM Lab Electra CC 901
    Sub: JM Lab Electra SW 900
    Surround: JM Lab Electra SR900 pár
    Hátsó Center: Heco Xenon Center 130
    Erősítő: Yamaha DSP-AZ2

    Na mármost az egész úgy néz ki, hogy a ülési pozíció nem épp optimális. Pontosan a hátsó falnál van a kanapé, ezzel egy vonalban, a két sarokban a két surround, és a fejünk felett a hátsó center.
    Ezen szeretnénk alakítani, és a végén egy korrekt 7.1.2-es rendszer lenne a cél. A tervem alapján az ülési pozíció 1-1,5m-t előrébb kerülne, ezzel egy vonalra előrébb raknánk a két surroundot, és hátra kerülne fel még két surround hangszóró. Na meg persze a plafonra fel még 2 az Atmosnak.
    A kérdésem az lenne, hogy mivel ugye ez a Electra szett nem mai gyerek, nem is biztos vagyok benne, hogy kapható még, ezért mi lenne ajánlott hátra, hogy a minőséget megtartsuk. Nem tudom a Heco milyen szintet képvisel, az is jó lehet hátra surroundnak?

    A másik, hogy cserélnénk az erősítőt is. Yamaha eléggé bejött, ezért maradnánk ennél, egy RX-A3050-et néztünk ki. Megfelelne ez a célnak, vagy másfele nézelődjünk?

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák