Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    sziasztok

    félve kérdezem -mivel nem tudom, hogy ez-e a megfelelő fórum rá- hogy ilyen "magas fordulatú" csiszolókból a 10enezres kategória már "ajánlott" vétel? és honnan tudom én pl. mint laikus, hogy a többféle fej közül melyik való pl. polírozásra, melyikkel eshetek neki fémnek, fának és így tovább?

    ezt az einhell-t illetve ezt a skil-t nézegettem

    persze láttam elég drága gépeket, mint amit itt a fórumon fentebb is láttam 60k környékén, de ilyesmire nincsen szükségem.

    Kölcsön már kaptam ilyesmi gépet, egy nappali menetfénynek alakítottunk ki vele helyet műanyagba és nagyon jól sikerült a dolog, de tudnám még másra is használni nagy valószínűséggel, ezért is vásárolnék egyet.

    itt van még pl ez a skil ehhez pl nincsen állvány de valahogy "komolyabb" gépnek tűnik

    és a "melyik fej mire való" kérdésemnél arra gondoltam, hogy pl. itt van ez a készlet itt honnan tudom -mint laikus- hogy mely fejet mire használhatom?

    bocsánat a hosszú kérdésért, csak szeretnék egy olyan gépet venni, amivel lehetőleg nem nyúlok mellé

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák