Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz imis #31239 üzenetére

    pedig van infó az oldalukon, hogy magyarországra pl az unregistered/registered csomagok több mint 18%-a 45 napon túl érkezik, és majdnem ugyanekkora arányban van a priority line is. ezt nyilván vásárlói visszajelzések alapján rakják össze. és ha a csomagok kb egyötöde 45 nap után érkezik meg, akkor ez alapján kérhet még egy kis türelmet, mert a tapasztalatai alapján még bőven megkaphatod.
    az általad emlegetett 60-as szám most nincs benne a terms and conditionban, mert az nemrégen változott.
    mindenesetre a feladástól számítva 45 napnál előbb nem érdemes reklamálni, de ekkor is fog még kérni egy kis türelmet. és el is jutunk a 60 naphoz lassan, amikor ténylegesen át fog fordulni az ügymenet a várakozástól a nem jött meg, hogyan kártalanítsuk témára.

    ezt a felhívná a figyelmet részt nem értem. itthon is megszokhattad mindenhol az apróbetűt. aminek pont az a lényege, hogy ott van, de ne nagyon vedd észre. semmivel sem különb a GB. minden le van írva a felhasználási feltételekben, és a szállítási infóknál. ez alapján össze tudod rakni a képet. el tudod dönteni, hogy a rendelés onnan kockázatos e neked, vagy sem.
    észre kell vennünk azt is, hogy a bolt részéről nagy a kockázat minden olyan szállítási mód esetén is, amikor az átvételt nem kell igazolni aláírással, jellemzően pont a ingyenes/legolcsóbb opciók esetén, amit pont a felhasználók 99%-a választ. ezekben az esetekben előfordulhat, hogy a user átveszi, majd letagadja az érkezést, és nyilván ilyenkor a bolt szopott. alkalmazkodott, áthárítja a felelősséget a biztosítással rád. nem véletlen az sem, hogy egy magyar webshop sem küld neked terméket sima postai borítékban, hülye lenne ilyen esetben vállalni ő a kockázatokat, és ezért van az, hogy itthon az 50 forintos bigyót is 790 Ft-os MPL futárral küldik ki.

    összegezve, ingyen posta eleve kockázatos, a bolt mossa kezeit, de van lehetőséged bebiztosítani. ha tutibiztosra akarsz menni, és még gyorsan is akarod, vegyél expedited shipping opciót. igen, az pénzbe kerül, nem is kevésbe. te döntesz. a játkszabályok világosak, ne ugráljunk már itt a fórumon. ha nem tetszik el lehet ballagni a sarki boltba is vásárolni. attól hogy itt értetlenkedünk nem lesz se jobb, se rosszabb, csak felesleges hangulatkeltés az egész.

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák