Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Én meg megünnepelendő a születésnapomat, lefutottam annyi km-t, mint ahány éves lettem ma. Ami egészen pontosan 29. Ez eddig messze a legtöbb egyben lefutott km, a kis szerény 22 után, de egész jól sikerült ahhoz képest.
    20 km környékén álltam ki kicsit a "boxba", felszaladtam a lakásba, benyomtam egy fél banánt, egy kis müzlit, teletöltöttem a vizes palackot. Mert hogy eredetileg azért nem ezt terveztem, bár egy hosszú volt a program mára, de csak olyan 16-17 km. Kb. a 3. km-nél jutott eszembe egy reggeli facebook poszt, Csere Gáspár hasonló akciója, akinek szintén ma van a születésnapja, ő írta, hogy ennek örömére futott 26 km-t a Dunakanyarban egy laza 3:22-es átlaggal. Szóval menet közben jött az ihlet, szerencsére sikerült is kitartanom mellette végig. 21-24 között volt egy kisebb holtpont, részben talán a kb. 5-6 perces állásnak is köszönhetően (elég nehezen indult be a gépezet újra), de aztán túllendültem rajta, az utolsó 500 m-t még szokásomhoz híven meg is húztam (már amennyire egy ilyen után meg lehet húzni valamit, egy csajt most nem vállalnék).
    Most még kicsit nehézkesen ülök le a wc-re, de nem vészes.

    Illetve akkor már ha úgyis szó volt róla nemrég. Egyrészt ahogy margithid írta pár hsz.-szel korábban, sikerült rossz méretet rendelnem próba nélkül, amit aztán visszaküldtem akkor. A múlt héten jött meg ugyanaz a cipő (NB Vazee Prism), egy számmal nagyobb méretben, ami ezúttal tökéletesnek bizonyult hál'isten. Kb. ezzel a futással került bele a 100. km, és elég jól vizsgázott. Csak minimális térdfájás jött elő a vége felé, de két sorozat tér-, meg sarokemelés megoldotta. Illetve a jobb lábam talppárnája kezdett fájni az utolsó pár km-en, de az sem volt vészes.
    Volt szó még a hólyagokról, miegyébről. Na az is elkerült, hiába a szinte új cipő és a (nekem) extra táv. Szóval kösz New Balance, meg bőrkeményedés!

Új hozzászólás Aktív témák