Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    Long time minden review, avagy a leüllepedett készlet.

    Az EJ-t pihentetem mostanában. Csúcsra járatva egyértelműen a legjobb IEM, amit valaha hallottam, de nem hordozható. Mármint ha egy fél kilós 2x3W-os erősítőt és az akkuját is a DAP alá kell tenni, hogy kijöjjön belőle A csúcsteljesítménye, akkor inkább használom desktop cuccnak.

    Az RSV-nek nem tett jót egy kellemetlen baleset, és 2 emelet lépcsőházi zuhanás, a bal oldalon elengedte a magasakat az elektronika. Ha lesz lelki erőm, bontom, dokumentálom a javítást, de nem érzem sürgetőnek. Az Oxygen átvette a helyét hurcolós könnyű BT cuccnak az ifi Go Pod-on, mivel nagyon hasonló karakterű fülesek, a vártnál sokkal kevésbé fájt a downgrade.

    Az esti hosszú belemélyedős élvezeti hallgatós sessionoknak két sztárja van. A Xelento + Hiby RS2 könnyű, apró, kényelmes, mintha semmi sem lenne a fülemben. Dögös, buli, de természetes élő hangú, erről az R2R DAC-ról a finom meleg analóg forrással együtt. Mostanában a 3.5mm kábele van rajta, a Pentaconn dróton épp egy earbud járatódik be. Azt majd máskor.

    A főszereplő pedig a Tulku féle G7. Mert szinte bármimről hozza bárhol nagyjából azt, amit az EJ asztali erősítőről. Idővel átvándorolt rá az Effect Audio Ares S8W kábel, amivel az extra vastagságért, súlyért, komfortvesztésért cserébe a Cema Raven-hez képest az énekhangok teltebbek lettek, több súlyt, erőt kaptak. Szóval ne csak én kapjak dícséretét, Tulku, le a kalappal. Tartósan le vagyok nyűgözve, sok sok óra alatt végtelen sok stílussal stabilan a legmagasabb szinten hozta azt, amit egy IEM-ben szeretek. Bravo. :C

Új hozzászólás Aktív témák