Új hozzászólás Aktív témák

  • Bentyu

    csendes tag

    Sziasztok.

    Gondoltam meglepem magam egy új fülessel, de még passz mivel, így addig is informálódnék.

    Jelenleg egy RHA MA750i van, kb. 7 éve ezen hallgatok mindent. Egyszerűen perfect a megjelenés, anyag, doboz, tartozék, minden. 2 kábelcserén van túl, öreg már szegény.
    Vegyes az ízlés, de NAGY többségben elektronikus zene szól, arra (IS) tökéletes az enyhén mély kiemelésével.
    Fun Fact: Sokáig azt hittem, hogy default kevés a basszusa (Összefoglaló írja, hogy ez amúgy ez "mélykiemelt"..na mindegy :D ), de ahogy fejlődött a fülem, úgy kellet rájönnöm, hogy párszor mintha még sok is lenne... De inkább pont elég! Ha tehetném vennék még 3 ilyet, annyire bejön.

    Van még egy RHA T10i, mely egy magasabb kategória, V-karakter, sokkal részletesebb, nagyobb színpadkép, még baróbb kinézet de iszonyat VÉ-karakter. Kegyetlen basszus :D Nagyon érzékeny, így csak jó DAC-val és losslessel ajánlatos hallgatni.

    iBasso DC05 hajt mindent, ami a MA750i-hez tökéletes, a T10i-hez már nem annyira.

    60 ezret szánnék rá, e körül nézelődtem, így jött szemben a kinézetre és tartalomra is bejövős MEE Audio MX3 Pro.
    Ahogy írják ennél "Suggested for: guitarist and vocalist". Na már most nem vagyok bass head, azt akarom hogy kiegyensúlyozottan szóljon, pattogjon, legyen feszes a mély, de ne telepedjen rá a zenére, erre az RHA MA750i tökéletes volt.
    Nyilván kézenfekvő lenne az MX2 Pro, ami papíron hasonlít a MA750-re (hasonlóan kissé mély kiemelt), viszont árban egyforma, így nem tűnne előre lepésnek, csak egy más megközelítésnek.

    TL;DR
    Feljebb szereték lépni, így az RHA MA750 utódját keresem, iBasso DC05 hajtaná. Keret kb 60 ezer, de mehet feljebb.
    Fontos számomra a megjelenés, jövőbiztos cserélhető kábel esetleg egy balanced kivitelre egy megfelelő DAC társaságában, így az MEE Audio MX3 Pro lett az elsődleges kiszemelt, viszont alig olvasni róla valamit.

    Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
    e-Pacsi ha elolvastad :R

    Finally, I have found it, I have! My very own sun… I am the sun!

Új hozzászólás Aktív témák